Wij blijven graag plakken

We bouwen een verhaal dat aan je lijf blijft plakken. We maken fans van jouw bedrijf. We laten mensen zich inleven in jouw merk. We geven een gezicht aan jouw bedrijf en merk. We blazen een nieuwe wind in je customer journey. We maken je bewust van je eigen potentieel. We genereren klanten voor onze klanten. We trekken talent voor je bedrijf aan.

Goed gemerkt, dat zie je zo!

Om vandaag gezien te worden moet je ferm je best doen. Een gericht onderzoek én communicatiestrategie zijn dus nodig. Hiervoor organiseren we (meerdere) interne workshops en pakken we elk aspect van jouw merk aan. We nemen diverse interviews af en spitten jouw onderneming tot op de boden uit. The List Media stelt samen met jou een gericht plan op. We houden rekening met wat jij wilt, met de huidige trends, de omgevingsfactoren, de markt, de concurrentie…

Samen scheppen we een uniek verhaal met een dynamische merkbeleving. Een opvallende naam die makkelijk uit te spreken is, die blijft hangen, die duurzaam is, niet te beschrijvend of abstract is. Een logo dat onderscheidend en tijdloos is, dat eerlijke signalen uitstuurt en het juiste gevoel weergeeft. Een huisstijl dat het plaatje compleet maakt.

Rebranding, keer en keer opnieuw

Niet alleen nieuwe merken, maar ook bestaande merken worden door The List Media onder handen genomen. En daar is tegenwoordig meer nood aan dan je denkt. Wist je dat een branding van pakweg vijf jaar oud alweer een update verdient?

De wereld evolueert razendsnel en een sterk merk evolueert razendsnel mee. Durf je merk in vraag te stellen zodat je meer doet dan louter je logo renoveren. Via rebranding trekken het we het vanzelfsprekende van het merk weg en blazen we het nieuw leven in. Soms met een volledig nieuwe stijl, soms met een subtiele maar cruciale verandering.

Door ons doordacht communicatieplan geven we je een voorsprong van meerdere jaren op je concurrenten. Benieuwd? Neem dan zeker contact met ons op voor een strategisch marketinggesprek.

Genoeg gescrold,

ga over tot actie