Rome werd niet op één dag gebouwd.
Maar alle wegen leiden er wel naar.

Na onze uitgebreide kennismaking waarbij je onze werkwijze ontdekt, starten we met de toekomstgerichte marketingstrategie van je onderneming. We doen een uitgebreide analyse, werken ijzersterke concepten uit en zorgen ervoor dat je de voorsprong kan nemen door het aantrekken van nieuwe klanten en het vinden van nieuwe medewerkers. We’ve got you covered!

We willen je merk door en door kennen

Welke doelgroep moeten we bereiken? Wat is jouw ideale klant? Waarnaar is hij/zij op zoek? Waarom moet een prospect voor jou kiezen? Wat onderscheidt je bedrijf van de concurrent? Welke doelen wil je behalen? Hoe meer we van je bedrijf en merk weten, hoe beter we onze strategie kunnen uitstippelen. Dit uitgebreide strategische onderzoek is noodzakelijk om uitspraken als: ‘’We gaan iets proberen en we zien wel.’’ te vermijden.

Goede afspraken maken goede vrienden

The List Media streeft naar een hoge ROI en gaat graag op een waardevolle manier om met jouw geïnvesteerde marketingbudgetten. De eerste maanden van je campagne moeten wij dus niet meer inzetten op diverse testen want dankzij ons gerichte onderzoek is er veel meer slaagkans en kunnen we dankzij onze expertise meteen de juiste aanpak hanteren. ‘Geld-smijt-weg, da’s niets voor The List Media.

Het is leuk om heel even in beeld te zijn met enkele mooie socialmediaposts, maar als er geen strategie achter zit, dan vallen je posts snel als een kaartenhuisje in elkaar. Belangrijker is om een langdurige samenwerking op te bouwen, waarin wij van The List Media je bedrijf door en door leren kennen en stappen ondernemen nog voor jij beseft dat er stappen nodig zijn. Wij kiezen bewust voor duurzame relaties waarbij we betrouwbare klanten voor onze klanten genereren.

We nemen de volgende topics op

Website-analyse
Social media strategie
Concurrentie analyse

Keyword & ad strategie
Conceptuele uitwerking
Conversie optimalisatie

Branding-analyse
Employer branding strategie
Persona onderzoek

Genoeg gescrold,

ga over tot actie