Nostalgie werkt, analoge videocassettes daarentegen niet meer!

We vallen meteen met de deur in huis. Als je mee wil zijn, moet je gaan voor bewegende beelden. In een wereld waar we dagelijks overspoeld worden door social media updates is het belangrijk om net dat tikkeltje meer te doen: video content delen.

Wij maken jouw video
van A tot Z

Ad hoc op ‘record’ drukken staat niet in ons woordenboek. We dagen onszelf uit om unieke en opvallende concepten te bedenken die jou onderscheiden van de rest. Daarom zorgen wij in-house voor elk detail van het proces, van script tot post-productie. Jouw bedrijf verdient immers een unieke uitdrukking die blijft hangen bij potentiële klanten of sollicitanten.

Daarom passen wij de videocontent aan voor specifieke platformen, zoals Instagram Reels, Facebook, LinkedIn, TikTok en meer. Hierdoor wordt de impact van je video gemaximaliseerd, ongeacht het platform.

Klaar? Camera… Actie! Schitteren jouw medewerkers binnenkort in een out-of-the box employer branding video of ben je klaar om jouw product viraal te laten gaan op TikTok? The List Media helpt je graag verder bij de creatie van je professionele videografie.

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

Klinkt cliché, right? Toch is bewegend beeld in de snel evoluerende wereld van social media, niet alleen cruciaal om de aandacht van je doelgroep te trekken, maar ook om deze vast te houden. Video is één van de meest favoriete types content die bedrijven plaatsen op hun websites en social media. De reden waarom video tegenwoordig zo populair is, is niet moeilijk te achterhalen: het is een makkelijk te verteren bite-sized stukje content dat zich onderscheidt van de overvloed aan tekstuele inhoud.

Alleen post iederéén tegenwoordig video’s op het wereldwijde web. De mens is een visueel ingesteld wezen en opvallen in een zee aan videocontent wordt steeds moeilijker. Iedereen heeft een camera op zijn smartphone die best wel kwalitatieve beelden maakt. Maar je hebt filmen en filmen filmen… Indien je niet achter je concurrentie aan wilt hinken, is het belangrijk om professionele videocontent op te nemen in je digitale strategie en deze uit te rollen via sociale media, YouTube, advertenties of je eigen website, etc.

Genoeg gescrold,

ga over tot actie