Opvallen in stijl!

Wil je opvallen? Dan zal je merken dat het inzetten van krachtige beelden en sterke teksten daarbij kan toedragen. In een wereld waar we dagelijks overspoeld worden door informatie, updates en meldingen is het belangrijk om net dat tikkeltje meer te doen.

Copywriting, typen maar!

Een tekst waarvan het behang van de muren schilfert, je tenen krullen en je kop noch staart krijgt van de woorden die net op je tot voor kort maagdelijk witte blad verschenen? Het overkomt ons allemaal wel. Hoewel we onze talen machtig zijn, is het gemakkelijker gezegd dan gedaan om een mooie en overzichtelijke tekst te schrijven die to the point is en tegelijk aangenaam leest.

Professionele copywriting zorgt voor een boost in je webverkeer en online vindbaarheid. Bovendien zorgt het ervoor dat je teksten via social media een pak beter opvallen. Win-win!

The List Media helpt je graag bij een sterke copywriting voor jouw projecten. Dankzij ons team van creatieve content-creators schrijven we teksten die je van je sokken blazen. Benieuwd? Daag ons uit!

Fotografie, smile!

Picture perfect. Dankzij sterke en professionele fotografie staat er steeds extra content ter beschikking voor een geslaagde marketingcampagne voor jouw bedrijf. Bovendien versterkt fotografie ook de visuele indruk van de website. Je bedrijf eens de hoofdrol laten spelen in een glossy fotoshoot? Jezelf professioneel in de kijker zetten? Wij zorgen ervoor! Laat je begeleiden door onze in-house fotograaf om het gewenste beeld te creëren.

Videografie
Nostalgie werkt, analoge videocassettes daarentegen niet meer!

Met de deur in huis. Als je mee wil zijn, moet je gaan voor bewegende beelden. In een wereld waar we dagelijks overspoeld worden door socialmedia-updates is het belangrijk om net dat tikkeltje meer te doen: bewegen.

Video is één van de meest favoriete types content die bedrijven plaatsen op hun websites en sociale media. De reden waarom video tegenwoordig zo populair is, is niet moeilijk te achterhalen: het is een makkelijk te verteren en bite-sized stukje content dat zich onderscheidt van de overvloed aan tekstuele inhoud.

Alleen post iederéén tegenwoordig video’s op het wereld wijde web. De mens is een visueel ingesteld wezen en opvallen in een zee aan videocontent wordt steeds moeilijker. Iedereen heeft een camera op zijn smartphone die best wel kwalitatieve beelden maakt. Maar je hebt filmen en filmen filmen…

Indien je niet achter je concurrentie aan wilt hinken, is het belangrijk om professionele videocontent op te nemen in je digitale strategie en deze uit te rollen via sociale media, YouTube, advertenties of je eigen website, etc.

Klaar? Camera… Actie! The List Media helpt je graag verder bij de creatie van je professionele videografie.

Genoeg gescrold,

ga over tot actie